Est. 1970

Building on heritage

Vlassak-Verhulst bouwt op een rijke geschiedenis. In 1970 startten twee vrienden uit Schilde hun onderneming. Wat kleinschalig begint, groeit uit in een succesverhaal, waar Koen Vlassak en Paul Verhulst trots aan verder schrijven. 50 jaar ervaring en meer dan 1000 prachtige projecten later zet huidig zaakvoerder Maxime Verhulst met zijn team Vlassak-Verhulst verder op de kaart in België en in het buitenland als totaalconcept voor exclusieve villabouw.

From dream to reality

Totaalconcept villabouw

Vlassak-Verhulst verenigt alle bouwdisciplines onder één dak. Zo kunnen wij uw woondroom werkelijkheid maken, van start tot oplevering. Onze totaalaanpak en in-house experten ontzorgen en garanderen een maximum aan comfort. Wij denken mee, dagen u uit en brengen u dichter bij uw woondroom. Stap per stap.

 • Dream it — Kennismaking

  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw woondroom, stijl en wensen en leggen we uit hoe we te werk gaan. In deze fase maken we ook al een eerste kostenraming. Zo kan u vanaf het begin een geïnformeerde keuze maken.

 • Measure it — Voorstudie

  Op basis van ons eerste gesprek vinden wij de ontwerper die het best bij u past. We voeren een studie uit en komen samen met de ontwerper langs om uw wensen zo goed mogelijk op te nemen.

 • Visualize it — Ontwerp

  Uw droom krijgt stilaan vorm. Na een nauwkeurige studie zetten we uw ontwerp om in 3D of op papier in aquarel. Na goedkeuring werken we dit ontwerp ook technisch uit.

 • Sign it — Bouwcontract

  Het kostenplaatje wordt transparant in kaart gebracht. Na het ondertekenen van het bouwcontract stellen we een duidelijk uitvoeringsplan op.

 • Build it — Bouwproces

  De bouw gaat van start. Een gelegenheid die voor ons even onvergetelijk is als voor u. Dit wordt dan ook op gepaste wijze ingeluid. Doorheen het bouwproces kan u steeds rekenen op een vaste contactpersoon, transparante communicatie en nauwkeurige opvolging.

 • Style it — Interieur

  Tijdens de ruwbouwfase, denken we al aan het interieur. Een interieurarchitect die beantwoordt aan uw stijl begeleidt u doorheen het hele proces en neemt u mee naar verschillende showrooms.

 • Love it — Oplevering

  Na de bouwperiode is het eindelijk zover: de oplevering. Uw villa ondergaat een laatste strenge kwaliteitscontrole waarbij de puntjes op de i gezet worden. We gaan samen doorheen de ganse woning, evalueren de laatste aanpassingen en overhandigen u de sleutel.

 • Cherish it — Naservice

  Een Vlassak-Verhulst villa is voor het leven. Daarom is onze verregaande naservice en garantie dat ook. U kan steeds terecht bij ons voor vragen of voor kleine herstellingen en renovaties.

People who build
together stay together

Vraag onze brochure aan & start dreaming.

Brochure