09 nov 2023

terug

Laurel – Luxe nieuwbouwappartementen in Terhulpen

Nieuwbouwproject

Een unieke ligging, een weelderig kader, next level service en een slow living touch. Ons meest recente nieuwbouwproject ‘Laurel’ is een beleving: Een oase van rust en luxe. De 12 exclusieve luxe appartementen in de gemeente Terhulpen zijn het trotse resultaat van een samenwerking met architect Marc Corbiau.

"Een plek waar schoonheid schuilt. Waar je verbindt, vertraagt en verstilt. Een warm nest in de natuur. Een thuis. Step into a realm of calm."

When visions meet: Vlassak-Verhulst X Marc Corbiau

Geïnspireerd door modernistische architecten zoals Le Corbusier en Mies van der Rohe, heeft Corbiau een onderscheidende signatuur. Door een delicaat licht- en lijnenspel interageren de constructies op een natuurlijke wijze met hun omgeving.

En dat is exact wat wij als villabouw specialist zochten voor de realisatie van Laurel. Van de wateren van Le Grand Etang tot de weelderige omgeving die de twee gebouwen omringt, de omgeving vormt een integraal onderdeel van het verhaal, wat de beleving van luxe wonen versterkt. Simpliciteit in het design en natuurlijke, duurzame materialen, texturen en kleuren zetten onze gedeelde visie en de natuurpracht enkel kracht bij.

12 luxe appartementen te koop

Laurel huist 12 luxe nieuwbouwappartementen. Ga voor een verborgen parel op het gelijkvloers met directe toegang tot de tuin, voor spectaculair zicht op de eerste twee verdiepingen of schakel nog een niveau hoger en leef uw droom in een penthouse.