BOG

Details

High-end duplex penthouse

Voor zijn pied-a-terre hartje Antwerpen wenste de klant een oase van rust waar hij vrienden kan uitnodigen voor een aperitief alvorens een avondje stappen of voor een diner bereid door een chef. Het middelpunt van de renovatie van deze duplex penthouse was dan ook de keuken.

De combinatie van hoogwaardige materialen, doordachte ontwerpkeuzes, functionele elementen en oog voor detail maken deze woonst tot een oase van verfijning en comfort.

Bij de afbouw werd bewust gekozen om een verbinding te maken tussen de twee verdiepingen. Het houten latwerk vertrekt op de kastwand in de keuken en loopt verder door op de bovenverdieping. Dit voegt niet alleen textuur toe, maar geeft ook karakter aan het interieur.

Het gebruik van natuursteen en gebronzeerde messing zorgen voor een warme sfeer doorheen de ruimtes. Het slaapkamergedeelte met aansluitende badkamer voelt door het open karakter aan als een hotelkamersuite. De decoratie en het meubilair zijn voorzien door de decorateur Geoffroy Van Hulle. Het resultaat is een gezellige cocoon waar het heerlijk vertoeven is.

Renovatie with us

Vraag onze brochure aan & start dreaming.

Brochure