BLO

Details

Nieuwbouwvilla met moderne charme

De eigenaars van deze woning wilden absoluut een patio en ramen die doorgetrokken worden tot op de eerste verdieping, wat zorgt voor mooi licht en zicht op de tuin. Ze wilden geen “verloren” ruimte. In plaats van een imposante trappenhal is de trap bijvoorbeeld discreet weggewerkt. De inkomdeur vloeit bewust samen met het volledige raam van de patio en valt daardoor totaal niet op. Hoge plafonds en brede gangen dragen bij aan een ruimtegevoel. Het resultaat is een zeer leefbare woning die een vakantiesfeer uitstraalt.

De samensmelting van stijlen en materialen, zowel binnen als buiten, geeft de woning een unieke uitstraling. De houten beplanking en het rieten dak voegen een rustieke en charmante toets toe, terwijl de strakke lijnen van de hoge stalen ramen en deuren en de gevelsteen een eigentijds tintje geven aan het geheel.  

In het interieur wordt het natuurlijke karakter doorgetrokken met lichte en natuurlijke materialen, voornamelijk hout in diverse tinten, wat een warm en uitnodigend gevoel creëert. Een leuk detail is de achterwand van het bed, waar gespeeld wordt met de nerfrichting van het hout wat zorgt voor textuur. De tuin komt helemaal tot leven door het buitenzwembad met mozaïekbekleding.

Build with us

Vraag onze brochure aan & start dreaming.

Brochure