VOE

Details

Moderne interpretatie van een rietgedekte hoeve

Een prachtige nieuwbouwwoning met natuurlijke materialen en texturen, dat was de vereiste voor de familie van deze woonst. Het idee dat hierbij dan ook ontstond was om het exterieur door te trekken naar het interieur. Lichte muren in combinatie met donkere lariks zorgen voor deze harmonie. Om de openheid tussen de verschillende ruimtes te bewaren wordt er gebruik gemaakt van stalen binnendeuren, schuifdeuren en pivoterende deuren die verdwijnen in het interieur. Alle woonvertrekken worden ook voorzien door grote raampartijen met een minimaal raamkader om de connectie te behouden tussen binnen en buiten.

De combinatie van natuurstenen vloeren en werkbladen, houten parketvloeren, houten scheidingswanden en toon op toon geschilderde wanden resulteert in een sereen interieur dat aan de hand van de stofferingen, decoratie en aankleding dat tikkeltje extra huiselijkheid en warmte krijgt.

 • Exterieur

  Buiten is er een tuinkamer voorzien in dezelfde stijl van de woning met houten beplanking en rieten dak.

 • Materialen

  De combinatie van natuurlijke materialen met verschillende texturen (gebeitst larikshout, natuursteen, parketvloer, staal) creëert een samenhangend, boeiend geheel.

 • Keuken

  De keuken is verder afgewerkt met een Fior Di Bosco keukenblad. Hierbij wordt een zwevende legplank gecreëerd.

 • Karakter

  Verschillende stalen deuren versterken het open karakter van de woning.

Build with us

Vraag onze brochure aan & start dreaming.

Brochure