GLD

Details

"Luxury is in the details"

Wereldse nieuwbouwvilla met oog voor detail

Deze nieuwbouwvilla belichaamt een eigentijdse stijl met aandacht voor unieke details in het ontwerp, waarbij moderne elementen en warme materialen samenkomen. De familie is geïnspireerd door hun vele reizen en houdt van ‘wereldse’ materialen die niet eigen zijn aan België en Nederland. Dit komt dan ook terug in het interieur op verschillende manieren, bijvoorbeeld in het parket in notelaar en wengé in combinatie met mahonie en donkere eik. De samensmelting van deze materialen met marmer, brons, etc. zorgen voor een eigen karakter en een warme uitstraling.

 • Gevel

  De gevelbepleistering wordt geaccentueerd door een kroonlijst met een trapeffect, waardoor een opvallend architectonisch detail ontstaat. De nadruk op verticaliteit in de gevel wordt versterkt door hoge ramen en deuren.

 • Materiaal

  Een natuurstenen portiek met een houten deur geeft een warm en rustiek karkater aan het modern geheel.

 • Keuken

  De open keuken is een harmonieuze samensmelting van donkere en lichte materialen. Het gebruik van natuursteen aangevuld met messing of bronzen details, voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan de ruimte.

 • Badkamer

  De badkamer benadrukt horizontale lijnen door een gegroefd effect. Dit voegt een interessante textuur toe aan de ruimte.

Build with us

Vraag onze brochure aan & start dreaming.

Brochure