NRM

Details

Familie cottage woning

Een Engelse cottage woning aan de kust die ooit gebouwd werd voor de familie en ondertussen al voor enkele generaties vakantieherinneringen verzameld heeft, was toe aan een grondige renovatie. De stijl van de woning bleef behouden, maar kreeg een ware upgrade. Het geheel is praktisch en stijlvol en staat in het teken van familie. Vooral de klassieke, stijlvolle keuken met kleurrijk vloerpatroon zorgt voor gezellige familiemomenten.

De boventoon in de gehele woning is wit, maar elke ruimte kreeg zijn eigen accenten.

Vloerpatronen, rijke materialen, massieve plankenvloeren, maatwerk met moluren, een traploper, behangpapier en gordijnen zorgen  voor een verrassend, warm en uitnodigend geheel met steeds een typische Engelse ondertoon. Geheel in lijn wordt in de badkamers ook gebruik gemaakt van Engels kraanwerk en porselein, een knipoog naar het verleden van dit huis.

Bouwkundige uitdagingen

  • ROLLUIKEN

    Op vraag van de klant zijn we op zoek gegaan naar op maat gemaakte houten rolluiken die vandaag de dag heel schaars zijn. Mission accomplished!

  • FUNDERINGEN

    Om het pand bewoonbaar te maken zijn de funderingen binnenin het huis volledig vernieuwd, alle vloeren werden volledig uitgebroken en moderne technieken zoals vloerverwarming werden geïnstalleerd.

Renovate with us

Vraag hier onze brochure aan & start dreaming.

Brochure